Onze expertise in keramische tegels bestaat uit meer dan vijfentwintig jaar ervaring

Wie zijn wij? Wat doen wij?

Onze applicaties vinden allemaal hun oorsprong uit onze cloudapplicatie Brongle Tegelplatform2020. Met meer dan vijfentwintig  jaar ervaring in de tegelbranche en een team van zes personen ontwikkelen wij app’s om groothandels, inkoopcombinaties, tegelagenturen, fabrikanten, retailers en showroomhouders, werkzaam in de tegelbranche, te ondersteunen met digitale innovaties, applicaties en technieken.

Door deze applicaties besparen tegelhandelaren veel tijd (time-is-money), verhogen zij het serviceniveau en stimuleren hun verkopen door middel van 360 belevingen.

BRONGLE een uniek online tegelplatform

Met ons online Brongle tegelplatform2020 weten retailers met één klik alles over elke tegel. De tegel afbeeldingen en documentaties worden automatisch in Brongle aangeleverd. Zo verliezen  de tegelverkopers niet langer tijd door te zoeken op het internet naar de juiste afbeeldingen, omschrijvingen of prijzen. Alle details en informatie van elke tegel staat online. Via Brongle downloaden retailers ook meteen product foto’s in hoge resolutie van elke tegel. Deze zijn voor de tegelverkopers vrij te gebruiken in hun eigen showroom, website, webshop of in offertes.

ONYX is een module onderdeel van het Brongle tegelplatform2020.

Heeft u vragen over de aanschaf of voorwaarden of wenst u een live demo? Ga naar onze contact pagina.

Copyright © 2020 iVisionar