Om een Onyx virtual reality van uw vloertegel aan te vragen dient u onderstaande configuratie stappen uit te voeren.

Onyx-vr (betaversie) is een Virtual Reality  applicatie die vloerbekledingsproducten op een innovatieve manier toonbaar maakt aan uw klanten. Dit gebeurt door een middel van een productafbeelding uit uw showroom die uw upload in een virtuele 360 graden ruimte.

Onyx-vr  is een innovatief nieuw stukje software die de gebruiker een virtuele beleving geeft aan de hand van de gekozen vloertegel, laminaat, PVC en andere vloersoorten.

Deze optie is alleen voor bedrijven en dienstverleners. De prijs van één Onyx-VR gaat enkel via een onyx pool bestaande uit tokens. Iedere token bestaat uit één Onyx-VR, deze tokens kunt uw gebruiken in onze configurator.

Het stappenplan voor het creëren van een onyx-vr vindt u onder het tab “Configurator’’. Upload een productafbeelding in onze configurator. Onyx-vr plaatst de afbeelding in een door u gekozen stijlruimte. Deze ruimte wordt vervolgens in een 360° graden view toonbaar gemaakt. Het handige is dat een 360° view op pc, tablet of smartphone ook bekeken kan worden via een virtual reality bril. Hoe komt u aan een productafbeelding? Heeft uw deze productafbeeldingen lokaal binnen uw bedrijf geïnventariseerd? Top! Dan kan u deze productafbeeldingen gebruiken via onze configurator na het aankopen van een Onyx pool. Heeft u geen productafbeeldingen van uw vloerproducten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze afbeeldingen te verkrijgen: Internet:
  • U kunt via het internet uw vloer producten opzoeken en de afbeeldingen downloaden. Zorg dat de afbeeldingen aan één zijde minimaal 1000px zijn.
Het Brongle platform:
  • Het Brongle platform voorziet belangrijke stappen om bedrijven handelend in vloeren beter te wapenen en meer kansen te bieden. Het platform maakt gebruik van de laatste nieuwe trends, applicaties en methodes strevend uit de vloeren industrie. Het Brongle platform denkt en beweegt met u mee om dit iedere dag waar te maken door o.a vernieuwde vloeren visualisaties, inventarisaties en tal van andere functies die uw als organisatie kan toepassen. Wilt u meer informatie over dit platform? Klik dan hier voor de homepagina van Brongle.
 Afbeelding eigenschappen en kenmerken. Ten eerste dient iedere afbeelding minimaal aan één zijde 1000 pixels te zijn. Ten tweede is de scherpte van deze afbeelding van cruciaal belang dit zal terug te vinden zijn in het resultaat. De kwaliteit moet altijd 100% zijn. Iedere afbeelding wordt standaard door onyx-vr gecontroleerd na het invullen van de configurator. Indien een afbeelding niet aan deze eisen voldoet ontvangt u via uw ingevoerde email adres een bericht. U heeft meerdere afbeeldingen van hetzelfde product? Upload deze in de uw configuratie voor een beter resultaat van uw vloeroppervlakte. Kunt u de product afbeeldingen voor ons opvragen? Dat kan via de service aanvraag “Media management” zie onze service tabel onder de prijzenpagina.

Wat zijn de stappen en wat is het resultaat?

1 Upload tegelafbeelding(en) via configuratiepagina

2 Via uw mailadres ontvangt u de aangevraagde vr ruimte

Klik hier om deze VR ruimtes te bekijken…Onyx-

Heb je nog meer vragen?
Lees onze meest gestelde vragen pagina over Onyx Virtual Reality! Klik hier…